Известие

Collapse
No announcement yet.

как изведнъж губи ток

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как изведнъж губи ток

как изведнъж губи ток та единия ден пали на другия не иска идеи и как се сваля волана на 164 след като отвием голямата гайка
    Lancia Dedra 2.0i Auto '96
    Great Wall Hover 2.8 Tci '08
    Alfa Romeo 155 1.8 8v '94

Първоначално публикувано от gelepz Покажи съобщение
    как изведнъж губи ток та единия ден пали на другия не иска идеи и как се сваля волана на 164 след като отвием голямата гайка
    и моята губеше, просто си стегнах клемата на плюса и се оправи

Comment

или на минуса

Comment

Губи в смисъл ?
        Изчезват вички токове или имаш фарове и мигачи но таблото не свети и не можеш да дадеш на контакт и да запалиш ?
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

таблото си свети просто примерно оставям я вечерта и на сутринта трябва да се бутаме

Comment

таблото си свети просто примерно оставям я вечерта и на сутринта трябва да се бутаме
            и моята беше така (164-ката)...като я купих всичко си беше наред, после като си сменявах радиото открих, че още в Италия някой е прекъснал един кабел който управлява климатроника...в смисъл пази му настройките и т.н. (преди ми се налагаше всеки път да ги задавам като запаля колата)...та този кабел си беше прекъснат и изолиран (мисля че беше +12V защото май го мерих). След като го закачих на мястото му, климатроника си помнеше настройките но си зареждах акумулатора през ден....т.е. един ден ако не я карам , я бутам
            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
            Lancia Ypsilon '02

Comment

Провери си акумулатора може да има изгоряла клетка, да е сух или просто да е стар и вече да не държи ток. Последното съм го изпитал - един ден да не я паля и край, таблото свети, но не може да завърти стартера. Купих нов и няма грижи.
              Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
              Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
              Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
              Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Ми премери за отечка. Връзваш единия кабел на мултицета на клемата на + на акумулатора/НА САМАТА КЛЕМА НА АКУМУЛАТОРА/, а другия кабел НА КЛЕМАТА НА КАБЕЛА ПАК НА +.Заключваш колата,изчакваш около 1 минута да сработи алармата,натискаш бутона на капака на багажника да изгасне лампата, включваш мултицета на 10А-20А колкото му е максимума и откачваш клемата на + от акумулатора. Държиш кабелите на мултицета там където ти казах на акумулатора и на клемата.Целта е да не се прекъсне веригата!! Трябва максималния ток който ще покаже мултицета да е 30мА.
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Ако обърка язък за мулцитета. (сори за спама)
                  Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
                  166 2.4 JTD '02
                  164 2.5 TD '98 ex
                  Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

Казах ти че с тоя акумулатор 44Ah няма как да палиш
                    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                    BMW e39 facelift

Comment

м дам

да вече съм с чисто нов 65 ач и така варти 4е 4ак се клати

Comment

пффф, 65ah ? аз съм със 100 и като паля стрелката удря до 8 , идва слаб ти не знам със 65 как я палиш, много ток гълта таа кошница !

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                          пффф, 65ah ? аз съм със 100 и като паля стрелката удря до 8 , идва слаб ти не знам със 65 как я палиш, много ток гълта таа кошница !
                          Ти палиш ВМ дизел все пак а той Т.С. - аз съм със 65Аh и паля без проблем .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            Ти палиш ВМ дизел все пак а той Т.С. - аз съм със 65Аh и паля без проблем .
                            верно, при бензиновите беше друго !

Comment

Измери колко ти зарежда алтернатора?
                              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                              BMW e39 facelift

Comment

Working...
                              X