как изведнъж губи ток та единия ден пали на другия не иска идеи и как се сваля волана на 164 след като отвием голямата гайка
Известие
Collapse
No announcement yet.
как изведнъж губи ток
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gelepz Покажи съобщениекак изведнъж губи ток та единия ден пали на другия не иска идеи и как се сваля волана на 164 след като отвием голямата гайка
-
Първоначално публикувано от gelepz Покажи съобщениекак изведнъж губи ток та единия ден пали на другия не иска идеи и как се сваля волана на 164 след като отвием голямата гайка
Изчезват вички токове или имаш фарове и мигачи но таблото не свети и не можеш да дадеш на контакт и да запалиш ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от gelepz Покажи съобщениетаблото си свети просто примерно оставям я вечерта и на сутринта трябва да се бутамеAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Провери си акумулатора може да има изгоряла клетка, да е сух или просто да е стар и вече да не държи ток. Последното съм го изпитал - един ден да не я паля и край, таблото свети, но не може да завърти стартера. Купих нов и няма грижи.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от gelepz Покажи съобщениетаблото си свети просто примерно оставям я вечерта и на сутринта трябва да се бутамеAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениепффф, 65ah ? аз съм със 100 и като паля стрелката удря до 8 , идва слаб ти не знам със 65 как я палиш, много ток гълта таа кошница !Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеТи палиш ВМ дизел все пак а той Т.С. - аз съм със 65Аh и паля без проблем .
Comment
Comment